sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Veeran supersuklaa

Itse tehty suklaa on parasta ja oikeasti terveellistä!

Rasvat:
1,5 dl kookosöljyä
1,5 dl kylmäpuristettua kaakaovoita

Makeutus:
1 rkl luomuhunajaa (tai agave-siirappia)

Jauheet:
1 dl raakakaakaojauhetta
1 rkl maca-jauhetta
1 rkl tyrnijauhetta
Ripaus aitoa bourbon-vaniljaa
Ripaus himalajan kristallisuolaa

Kiinteät aineet:
1 dl kaakaonibsejä
1 dl cashew-pähkinöitä
1 dl goji-marjoja

Hienonna kaakaonibsit, cashew-pähkinät ja goji-marjat tehosekoittimessa. Raasta kaakaovoi pieneksi raasteeksi.
Sulata rasvat vesihauteessa (varo, ettei joukkoon pääse vesihöyryä). Makeuta. Lisää jauheet ja lopuksi raastetut kaakonibsit, cashew-pähkinät ja gojit. Sekoita huolellisesti ja kaada lautaselle / muotteihin. Anna jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa.