maanantai 22. helmikuuta 2010

Fetapastapannu

Helppoa ja hyvää pikaruokaa. Ohje Anna-Leena Härkösen keittokirjasta:

3 dl kuviopastaa (täysjyvä / spelt / maissipastaa, jos haluaa terveellisemmän version)
250-300 g (luomu)jauhelihaa
1 (luomu)sipuli
2 (luomu)valkosipulinkynttä
1 tl oreganoa
½ tl mustapippuria
1 dl persiljaa
1 (luomu)paprika
200 g fetajuustoa

Keitä pasta ja valuta se. Ruskista sipulit ja suikaloitu paprika, lisää pannulle jauheliha ja jatka paistamista kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Mausta ja lisää hienonnettu persilja ja kuutioitu feta. Sekoita varovasti ja hauduta korkeintaan viisi minuuttia, juuston ei ole tarkoitus sulaa velliksi. Kauho pastan päälle. Syö.