sunnuntai 20. helmikuuta 2011
Lounaaksi salaattia ja lattea
Olen innostunut idättämisestä ja aionkin tehdä siitä oman postauksen myöhemmin. Idut ovat ravinnepitoista ruokaa ja sopivat hyvin mm. salaatteihin. Tämän lounassalaatin kokosin seuraavista aineksista:
luomujääsalaattia
luomukurkkua
luomuporkkanoita
luomuparsakaalin nuppuja
ituja (tämä oli sekoitus eri siemeniä)
päälle loraus hyvää oliiviöljyä ja laadukasta parmesaania lastuina
Salaatin kanssa maistui latte. Koska espressokoneemme on ollut rikki jo pitkään, teen latteni hyvinkin manuaalisesti. Eli jauhan kokonaiset luomukahvinpavut Vitamixilläni ja keitän kahvin mutteripannussa liedellä. Maidon lämmitän kattilassa ja vispaan sitä kevesti, jolloin se vaahtoutuu hieman. Niin hyvää, nam!